And I'm back!

10.8.14


Assalamualaikum. So ya, I'm back. Yes, I have decided to start blogging. Tentang apa, ntah tak tahu. But I'll try. Ni macam salah satu inisiatif untuk buang rasa malas, harap faham. So hari ni, hmm... Masih clueless tapi lemme tell me you this.

I like a guy. Like? Ye ke? Ntah, love? Eww. K, have a crush on him la senang cite. Tapi dah 4 tahun... I confessed once tapi I was in denial gak masa tu so I said "pernah suka" instead of masih suka sebab aku takut kena reject blergh. Pastu dia cakap "ya, lebih baik kita jadi kawan kan". For sure la kan dah ko tak suka aku kan wahai lelaki pastu ko takut nnt awkward kan alamak cakap je la (tetibe emo). So pastu kitorang stay friends (pada aku best friend tapi dia rasa aku biasa je). Dia cerita kat aku pasal crush dia, pasal ex dia macam tak sedar je hoi aku ni perempuan gak woi kau patut sedar yang kau takleh cerita benda cemni kat aku sebab aku "pernah" ada perasaan kat kau tapi takpe la for the sake of friendship aku layan je la. Layan je tapi ikhlas la sebab mmg aku suka pun kawan dgn dia sebab aku boleh cerita semua benda kat dia except pasal crush ke apa sebab dia la crush aku satu-satunya takkan nak cite gak kan.

Jap, apa point aku cite ni? Okay sebenarnya aku dah lupa nak cite pasal apa haha so nah lagu Yuna untuk ko wahai crush. Bye. (Lulz nampak sangat awkward dah lama tak blogging)



0 comments