Sebenarnya...

16.12.13

Sebenarnya aku frust gila dgn diri sendiri sepanjang cuti ni. Nak kerja tak dapat kerja. Konon nak studi tapi baru habis cover satu chapter je apa cite. Pastu konon nak jual preloved items kat blog ni tapi kalau sekali update cuma ada 3-6 readers nak jual mende. Masak pun terkial-kial lagi alahai. Hantar manuskrip kena reject mmg kau tak reti menulis lah Zaty. Haih cuti ni langsung tak produktif. Kalau lah tahu tak dapat kerja akan kuambil lesen kereta. Tetapi apalah dayaku. Ahhhhhh bencilah!

3 comments

  1. Jual karipap la kalau nak buat duit hahahaha

    ReplyDelete
  2. never.... ever.... give up on writing. hantar lagi manuskrip! baiki je the one you have now. tacap2 sikit. let me be among your first readers, pun gembira juga hati saya

    ReplyDelete
  3. ahnaf: kau jual dulu kalau laku aku mintak resepi aku nak jual pulak

    anisnad: hihi dah ngantorrrrr

    ReplyDelete