Rinduuu

28.10.13

Assalamualaikum.

Takde lain dah, kalau blogger jenis malas macam aku ni harus la rindu nak menulis di blog. Huaaaaaaaaaa bukan aku tak nak tapi serius sedang biji (baca: busy). Esok exam ye rakang-rakang. Aku tak tahu kenapa aku online T_T

Pastu broadband hilang. Ha habaq mai kat cheq mana nak cekau line internet free? Kalau Nokia ni boleh tether takpe gak weh. Masalahnya tak boleh ye rakang-rakang. Tak boleh. Jadi kita lihat je la betapa seronoknya pencuri tersebut menggunakan baki 300MB broadband gua.

Kbai. Serius ni kena study. Kalau carry mark meletop kebabom boleh dapat A+ takpe jugak. Ni tak markah semua macam asdfghjkl kan. So kena study. Bye.

0 comments