Plain random

Rinduuu

28.10.13
Assalamualaikum.

Takde lain dah, kalau blogger jenis malas macam aku ni harus la rindu nak menulis di blog. Huaaaaaaaaaa bukan aku tak nak tapi serius sedang biji (baca: busy). Esok exam ye rakang-rakang. Aku tak tahu kenapa aku online T_T

Pastu broadband hilang. Ha habaq mai kat cheq mana nak cekau line internet free? Kalau Nokia ni boleh tether takpe gak weh. Masalahnya tak boleh ye rakang-rakang. Tak boleh. Jadi kita lihat je la betapa seronoknya pencuri tersebut menggunakan baki 300MB broadband gua.

Kbai. Serius ni kena study. Kalau carry mark meletop kebabom boleh dapat A+ takpe jugak. Ni tak markah semua macam asdfghjkl kan. So kena study. Bye.
Wordless Wednesday

Wordless Wednesday #26

17.10.13
Has been a week.