The Last Message.

8.3.13

video

Okay, ni sebenarnya on Youtube. Nak clearer resolution, pegi la cari kat Youtube with the same title. INTEC block Youtube. So malam tadi dgn gigihnya diri ini men-donlod video ini di Mamak depan Kolej. Hoho gila kau kelajuan dia. Unifi kot then takde org lain yg online selain beta. Bahagianyaaaaaa *joget sikit*

Dan video ni serius sedih oh. Bagi ex-TGBians sedih la kot. Cuz after what we've done dah nak hujung-hujung sisa hidup di TGB yang melukakan hati cikgu-cikgu, we finally minta maaf secara terbuka. Saya ada dalam video tu. Untuk 2 saat -.- Jadi takde la self-absorbed macam selalu untuk print screen dan tengok muka sendiri kah kah.

Anyway, just watch it dan judge dari pandangan korang sendiri. Somehow it makes my eyes teary. Cuma masa tengok tu dgn housemates so malu la nak nangis hihi. Titeww ni dah la depan kawan-kawan baru garang dan berhati kering. Padahal titeww ekceli manja dan comel *muntah*

Dah pegi la tengok. Dan jangan lupa baca Surah al-Kahfi :)

Assalamualaikum!

p/s: Otw meng-edit video clip utk assignment Oral Comm. Oh my, pengsan terlalu penat.

0 comments