Pictures and videos

TGB We Mark For Number One

19.3.13





Dan semua TGB-ians unite dalam menukar DP kepada logo TGB ini. Insya-Allah, seandainya Allah tahu kejayaan ini yang terbaik buat kami yang layak menerima ini, maka kejayaan itu akan menjadi milik kami. Doakan kejayaan TGB!
Wordless Wednesday

Wordless Wednesday #20

13.3.13





Yang lawaknya, nama bapak dia Hamichan. Get the joke now? Haha :D
SCHool = SoCool + Happening

Shield and Shout

11.3.13


Okay, guys. Consider this as a good deed. For my Oral Comm course, we are assigned to do a campaign project. Lepas kena reject banyak kali, this is our final idea, alhamdulilllah. So sekarang ni nak mintak tlg korang online Facebook dan like page ni! Pretty pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase, teehee :B

Just search for Shield And Shout. Happy Monday :)
Pictures and videos

The Last Message.

8.3.13
video

Okay, ni sebenarnya on Youtube. Nak clearer resolution, pegi la cari kat Youtube with the same title. INTEC block Youtube. So malam tadi dgn gigihnya diri ini men-donlod video ini di Mamak depan Kolej. Hoho gila kau kelajuan dia. Unifi kot then takde org lain yg online selain beta. Bahagianyaaaaaa *joget sikit*

Dan video ni serius sedih oh. Bagi ex-TGBians sedih la kot. Cuz after what we've done dah nak hujung-hujung sisa hidup di TGB yang melukakan hati cikgu-cikgu, we finally minta maaf secara terbuka. Saya ada dalam video tu. Untuk 2 saat -.- Jadi takde la self-absorbed macam selalu untuk print screen dan tengok muka sendiri kah kah.

Anyway, just watch it dan judge dari pandangan korang sendiri. Somehow it makes my eyes teary. Cuma masa tengok tu dgn housemates so malu la nak nangis hihi. Titeww ni dah la depan kawan-kawan baru garang dan berhati kering. Padahal titeww ekceli manja dan comel *muntah*

Dah pegi la tengok. Dan jangan lupa baca Surah al-Kahfi :)

Assalamualaikum!

p/s: Otw meng-edit video clip utk assignment Oral Comm. Oh my, pengsan terlalu penat.