Seventeen.

10.6.12

So, last Friday was my birthday. Alhamdulillah, I'm now 17! Dah besar panjang, dah tak boleh nak childish bagai dah. Thanks pada yg wish, I appreciate those. Ngehehe, saja je hide birthday. Nak tengok sape yg ingat. FB rupanya bestpreng sejati tolong ingatkan sume birthday. Ma, nak kahwin boleh? :B

And we had a BBQ at Biha's house. Eventho tak ramai datang, but it was a blast! Mana taknya, Ain yang sepatutnya kena berkampung kat UKM siapkan research balik jugak! K, lupakan la bestpreng poreber tak ingat, tak wish, tak datang pun. Dah ada yg sorg ni pun cukup lah :) Eh mana ada sorg. Yg lain yg bertungkus-lumus tu lg lah, may Allah repay your kindness. Lagi-lagi Biha dan sekutunya. Cik Pah tu ha, memerap ayam berapa lama. My parents pun tak terfikir nak celebrate bagai ni. Mak org lain pulak yg terfikir haha.

Yeay, ayam!

Dah lah tak membantu. Datang-datang terus memekak lepas tu makan.

Orang-orang kuat!

Also celebrating Najiha's birthday, which is tomorrow! :D

Tu diaaa budak KL!

Alhamdulillah, syukur sgt pada Allah. Takde dpt hadiah fancy bagai. Biggest gift of all, EURO 2012. Haha not. Mom gave me a MP3. Dengan pesanan " Lepas ni kalau kawan-kawan kau cakap bukan-bukan pasal kau, kau dah tak dengar dah ". How can't I love her? :)

Iloveyou, family. Iloveyou, friends. Iloveyou, Allah :)

2 comments

  1. Happy belated birthday awaaaaaaaaaaaaaaaak! Moga SPM straight A's tahu! :>

    ReplyDelete
  2. awaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, thanks! amin, insya-allah :)

    ReplyDelete