Do you know what day is today?

20.6.12


No, I don't *buat muka selenga malas nak layan

Hello, this is the third year of the existence of this blog. Tak tahu ke? Ceit, berterabur English aku. However, Happy Birthday, blog! :D

K, I know lately mmg takde masa nak update blog. Tahun ni nak amek SPM, k. Dan stay kat asrama memaaaaaaaaang boleh selalu update blog. Oh, how I wish T_T Betul, saya ni jenis lembap sikit buat kerja. I would finish my time termenung fikir pasal ntah pape. Tu yg byk wasting time kat situ. So byk lah kerja tergendala. Then baru terperasan due date dah dekat. Lepas tu kelam kabut. Lepas tu tetibe rajin bajet workaholic tak sempat nak g library post entry baru. See, I am very the busy <-- Alasan semataaa.

But I'm pretty sure I can handle all the tense, the pressure. Insya-Allah :) I believe in Allah, I believe in everything I do. So I am confident SPM nnt mesti boleh punya straight As! Mom expected me to get at least 7A+s. Gue target 6 je, mak. Mana nak cekau lah lagi satu A+ tu? Kalaulah... kalaulah boleh beli kat kedai runcit mamak depan rumah T_T

See, blog. You're with me masa merana putus cinta dgn Fizi dulu, cuti sakit sebulan lebih lepas operation lutut, couple balik dgn Fizi, gembira dapat 8A PMR, dilema nak stay kat Sains Johor or pindah TGB dan sampai sekarang. Nak amek SPM dah ni. See how old are us? Yes, saaaaangat -.-

Thanks for your support, readers! <-- Bajet ada readers haha. Kalau takde korg, tak merasa pegang cek Nuffnang :) Saaaaaaaaaaaaaaaaaayang korg! Saaaaaaaaaaaaaaaayang blog! :D

HAPPY 3RD BIRTHDAY, BLOG!

0 comments