Do you still remember...

30.5.12

1. The checkered slash plaid shirt is a must for all?
2. We all used rempitz tapi takde sape marah, takde sape nganjing balik, takde sape rasa benda tu pelik. Sape tak rempitz skema lettew.
3. Semua orang WAJIB ada Myspace back then?
4. Semua org edit gambar dgn letak nama-nama kawan/classmates/family pastu tag sorang-sorg ikut respective names? Konon nak prove the " friends forever "-ness.
5. Yg bertudung cuma bertudung kat luar. Dalam Myspace dok sibuk upload gambar freehair.
6. Gaya pakai shawl sume same je ikut gaya Yuna sebelah pendek sebelah panjang lilit yg panjang yg pendek selit dalam baju.
7. Friendster was the very rival to Myspace? The most awesome stuffs, katanyaaaaaaaaaa.
8. Musim org tukar url blog sebulan sekali ikut mood masing-masing.
9. Wujudnya trend " couple in message " ? Which a girl and a boy kononnya couple, tapi takkan pernah-nya nak bertegur, berbual jauh lagi nak dating, tapi dikira couple kerana kekerapan texting. Mmg cinta sejati sangat lettew -.- Menghabiskan duit mak bapak kau beli beras untuk beli topap kau buat texting jantan/betina tak guna mana ntah.

K, apabila sampai kepada number 9 dan saya sudah mulai emo, lebih baik say hentikan menulis. Just a food for thought. Eh tak, something to recall. And NEVER TO REPEAT. <-- Note to myself. Sbb half mmg tulis berdasarkan kebodohan diri sendiri ketika 2008-2010.

0 comments