Do you believe that...

18.3.12

1. I'm going back to maktab already?
Ya, kejap je lagi. Less than 3 hours. Serius senior year ni lagi membuatkan rasa nak pindah tu membuak-buak. Dengan result yg tak boleh nak dibanggakan langsung, study yg satu hape tak paham, alahai. Takpe lah. Nak seribu daya, tak nak seribu dalih. Me strong.

2. I didn't meet any of my former schoolmates this holiday?
Jyeah, lost contact terus. Dgn Ain pun takde jumpa. Cuma dgn Ain je lah keep in touch. Haha pape hal pun gue mesti report Ain. Lawak bukan? Bukan, tu pathetic namanya T_T

3. I went to my kampung last Friday?
Yes, I spend a night there with my family. No, I didn't cried till I reached home yesterday. Kalau Nyai tahu, dia mesti cakap " Gembeng ". Haha, gembeng tu kira mcm kuat nangis lah. Selalu dia pujuk suruh berhenti nangis, mcm tu lah. Kfine, ternangis pulak. Me strong.

Jap, tak lipat baju, tak gosok baju, tak pack barang. Haha mmg serius tak ready ni nak balik. Tanak jumpa Mr. Defender, ngehehe. Kbye.

0 comments