Great -.-

27.1.12

World's most awful feeling ;


Mendarat guna bontot time lompat jauh.

Bila last sekali lompat jauh dengan penuh bersemangat? Form 1. Form 1, ohkay! Sekarang ni dah Form 5. Damn, knee injury! Dah lah lepas tu kena lari 800 m. Weh! Gue bukan long distance runner. I sprinter, y'allz. Makanya, lepas tu, saya, Nur Musfirah Izzati muntah. Muntah dengan sangat banyak, saya rasa 1 bar coklat Cadbury yang saya makan sebelum lari konon nak tambah tenaga tu tak sempat nak digest dah kena paksa keluar ikut tekak.

Lepas muntah, tetibe badan rasa ringan. Nak lari 100 m. Tapi masa tu sume budak Petronas dah lari. Takkan tak memasal gua nak lari sorang-sorang. Masalah gila T_T

Oh btw, saya online kat library ni. Crush saya ada kat belakang saya pakai baju Melayu hitam haha. Kbye.

0 comments