JON COZART!

3.12.11

Nampak tak title tu sume uppercase? Sebab I nak promote mamat ni yg sgt awesome gileww entertaining comel jeww depan camera aaa sgt fotogenik apekehal aku menaip tak berhenti ni? He's Jon Cozart! He's THE KING OF THE WEB! Asal la gua baru tahu? Memang dasar budak asrama T_____________T

Okay, tak kisah la dia King of The Web ke hape ke, yg penting nak bagitahu dia ada Youtube! Dan seharusnya bila I promote youtuber, mestilah manusia tu malatopp, nyahh! Okay, to the 1st video;



Omey kan omey kan omey kan? Dan seterusnya;



Yg ni mcm kreatif gila dia medley-kan lagu Gaga dgn skrin PC kat belakang tu apa sume, weh OSEM GILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Okay, ni the last one;



Dah, 3 sudah. Nak lebih? Here --> www.youtube.com/user/paint Haa, pergi sekarang view channel then bertapa depan laptop view sume videos dia. Yg bestnya pasal dia, dia dah lah kreatif, duration video dia sume pendek je. Short and smart, of course! Okay, Nur Musfirah Izzati nak mandi. Adios!

Alololololo omey omey dia :)

0 comments