Back To December.

1.12.11

Like seriously, back to December? Weh should be setahun hari ni, tapi apa nak buat? Mmg takat ni je lah hubungan kitorg.

Okay, let's stop that. Kau tengok, aku kekok gila ni haa nak menaip balik. Tinggal sebulan cuti dan homework byk lagi tak siap. KAU GILAAA?! Lecturer pun tak respond lagi pasal projek SEM tu, cane? Cenggini lah, haishh -.-'

Oh, regarding last post, Atuk selamat dikebumikan pada 11 pagi mcm tu 1 Muharam. Gua malas nak check kalendar Masihi. Family aku yg paling last sampai kampung, paling last tgk jenazah Atuk. Atuk dah siap kapan masa tu. Dan Abah terpaksa buka balik balutan dan kitorg terus gerak pergi kubur. Aku tak cium Atuk masa tu. Aku pun tatau kenapa. Takut sikit, I admit that.

Dan pasal the last Wordless Wednesday post, ngehehe. Gua dah ada crush baru! SILA GELI DAN MUNTAH SEKARANG. Nama? Ekau gilo? Cukup lah titeww titeww sumeww kenal dia sebagai hmm... Mr. Defender? Ngehehe, sumpah gatal gila perempuan sekor ni. Gue takde lah happy mana, tapi cukup lah aku tak nangis tiap-tiap hari mcm dulu #pathetic

Oh dan tetibeee gua ter-active pulak kat Twitter sekarang. Kalau dulu Twitter tu mcm menyemak je, sekarang baru aku value Twitter tu *menangisterharuLOL

Err that's all? Berdebar tunggu result sampai rumah. Alahai, abang posmen. Nak aku goda kau ke? Ciao!

0 comments