Family which is sooo familiar -_-'

Maal Hijrah without his presence :(

27.11.11
Thanks, korang yg dah doakan kesihatan Atuk selama ni. Atuk meninggal Maghrib tadi and kejap lagi kitorang akan start journey balik Pahang untuk pengkebumian Atuk, Insya-Allah.

I love you, Atuk :(

p/s: Salam Maal Hijrah, btw.
Berangan itu perlu

Wordless Wednesday #5

23.11.11

#Newcrushawwaww :)
Plain random

Final exam.

5.11.11
Wehhhhhhhhh final exammmmm! Can I just type that and blah lepas tu konon mcm study tapi tak langsung? Tahu tak Rabu lepas dah start exam Akaun dan exam tu mcm suck gila! Byk gila tinggal soalan yg byk markah. Mmg F word dlm genggaman lah kan.

1st sem, 3.84. Alhamdulillah :) Ada 3 B+, BM, BI and PAI. Okay, gelak lah. BM B+, bajet mcm omputeh lah kan. Tapi BI pun B+, apedehal? Then PAI pun B+. Islam mmg lah Islam, tapi kalau 90 baru A mmg aku genius lah kan. So kali ni aku target boleh B+ utk 3 subjek je. PAI, BI and PA. Tapi kalau PA mcm harammm, mmg takde lah 3.8+ lagi utk sem ni. Hmm :|

Tapi tu pun kalau subjek lain just okay. Add maths, mod maths cane? Ya tuhan, rasa mcm nak rewind masa dan study betul-betul. It's not like aku study main-main. Tapi duduk TGB sumpah depressed gila. Byk sgt tekanan. Rasa nak balik all the time.

Bila dah dapat balik, byk sgt pulak distraction. Internet lah, TV lah, hangout lah. Terkejut lah kan kat maktab takde sume tu. Tapi kalau stay rumah je study okay. Waa tak suka hostel! Nak pakwe, please? Tetibeeeeeeeeee.

Okay, time to study. I leave you guys with this;