In the mood of fasting, Syawal :)

17.9.11



Fazwan and me :D

Assalamualaikum and hi :) Tak atas tu bukan vlog or whatsoever. Tu kita panggil kerajinan kerajaan untuk mewujudkan ujian yang membolehkan pelajar berkomunikasi secara lisan dalam kedua-dua bahasa yang dipelajari di sekolah, which I freaking hateeeeeeee!

Yes, ULBS lah tu. Tapi sepatutnya ni bukan ULBS saya. Ni ULBS Fazwan. Mine dah lepas lama dah. Tapi unfortunately, ULBS module 2 ni kena buat secara berpasang-pasangan. Boys dalam kelas kitorang ada 11, so kesian Fazwan takde partner tsk tsk.

Dan this was finally done secara bidan terjun oleh saya yang tetibe je setuju nak tolong Fazwan. Okay, tak. Sebenarnya ni hari last sekolah before Cuti Raya. Dan memang classmates cuma tinggal <10 orang je haha. No boys at all! So takyah lah cover cun control lawa perasan cantik, ye dak?

Not forgetting, credits to Adreena yang lenguh tangan record benda alah ni and that wonderful song, Carta Hati by Najwa Latif, artis pujaan Fazwan! :P And thanksssssss, Fazwan! Kau tolong naikkan markah ULBS aku. Eventhough from 27 to 28 je pun, tetapi ianya sungguh bermakna. Love you, Miss Miza! :D

Talking, done! Video buffering, done! So, apa tunggu lagi? Sit back, chill and enjoy this video :)

p/s: Memang inspired by IniAnwarHadi & AimanAzlan pun tapi TGB Version. 100% Fazwan's idea. Gua pak mak turut je, beginilah nasib wanita tsk tsk, ok JK :P Bye!

0 comments