Atukkk...

13.9.11

Still remember above picture and this entry? --> :( Mestilah tak kan. Dah hampir setahun. Lagipun Nur Musfirah Izzati dah berkurun lamanya tak update blog. Kalau blog ni betul-betul berhabuk dan bersawang, mesti habuk dia dah setebal habuk yang dikumpul di tingkap Aspura Block C hehe.


This weekend I'd be bringing my room mates to my home. Cuti dari Khamis kan, bila lagi nak bawak diorang balik rumah. Dah plan dah mula-mula nak jelajah SO lah, then nak tour BP Mall lah. Tapi kalau Allah tak restu tu, takkan jadi punya lah.

Pagi tadi, Atuk masuk ICU. He's in coma. All of a sudden, with no reason. So senang kata, let's make it simple, korang tahu lah kan what this entry is about. Nak mintak tolong sangat doakan kesihatan dan kesejahteraan Atuk. Nak Atuk sihat, nak Atuk yang funny dan suka buat lawak masa Tok Wan ada dulu.

Tapi, bak kata Adam, VP BWP, sebelum buat solat hajat between Maghrib-Isyak tadi, kalau Allah nak Atuk sihat, kita doakan supaya Atuk betul-betul berada dalam keadaan yang terbaik. Tapi kalau ni masanya untuk Atuk dijemput ke rahmatullah, kita doakan supaya Atuk ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman.

Wa ila Rabbika farghab, dan hanya kepada Tuhanmu kau berharap. Semoga Atuk cepat sedar dan sihat selalu. Minta jasa baik korang ye untuk doakan yang terbaik untuk Atuk. Semoga Allah memberkati korang semua. Thanks.

Trying to cope with this all way from TGB,

Zaty.

0 comments