Home-made videos by me

In the mood of fasting, Syawal :)

17.9.11


Fazwan and me :D

Assalamualaikum and hi :) Tak atas tu bukan vlog or whatsoever. Tu kita panggil kerajinan kerajaan untuk mewujudkan ujian yang membolehkan pelajar berkomunikasi secara lisan dalam kedua-dua bahasa yang dipelajari di sekolah, which I freaking hateeeeeeee!

Yes, ULBS lah tu. Tapi sepatutnya ni bukan ULBS saya. Ni ULBS Fazwan. Mine dah lepas lama dah. Tapi unfortunately, ULBS module 2 ni kena buat secara berpasang-pasangan. Boys dalam kelas kitorang ada 11, so kesian Fazwan takde partner tsk tsk.

Dan this was finally done secara bidan terjun oleh saya yang tetibe je setuju nak tolong Fazwan. Okay, tak. Sebenarnya ni hari last sekolah before Cuti Raya. Dan memang classmates cuma tinggal <10 orang je haha. No boys at all! So takyah lah cover cun control lawa perasan cantik, ye dak?

Not forgetting, credits to Adreena yang lenguh tangan record benda alah ni and that wonderful song, Carta Hati by Najwa Latif, artis pujaan Fazwan! :P And thanksssssss, Fazwan! Kau tolong naikkan markah ULBS aku. Eventhough from 27 to 28 je pun, tetapi ianya sungguh bermakna. Love you, Miss Miza! :D

Talking, done! Video buffering, done! So, apa tunggu lagi? Sit back, chill and enjoy this video :)

p/s: Memang inspired by IniAnwarHadi & AimanAzlan pun tapi TGB Version. 100% Fazwan's idea. Gua pak mak turut je, beginilah nasib wanita tsk tsk, ok JK :P Bye!
Family which is sooo familiar -_-'

Atukkk...

13.9.11
Still remember above picture and this entry? --> :( Mestilah tak kan. Dah hampir setahun. Lagipun Nur Musfirah Izzati dah berkurun lamanya tak update blog. Kalau blog ni betul-betul berhabuk dan bersawang, mesti habuk dia dah setebal habuk yang dikumpul di tingkap Aspura Block C hehe.

This weekend I'd be bringing my room mates to my home. Cuti dari Khamis kan, bila lagi nak bawak diorang balik rumah. Dah plan dah mula-mula nak jelajah SO lah, then nak tour BP Mall lah. Tapi kalau Allah tak restu tu, takkan jadi punya lah.

Pagi tadi, Atuk masuk ICU. He's in coma. All of a sudden, with no reason. So senang kata, let's make it simple, korang tahu lah kan what this entry is about. Nak mintak tolong sangat doakan kesihatan dan kesejahteraan Atuk. Nak Atuk sihat, nak Atuk yang funny dan suka buat lawak masa Tok Wan ada dulu.

Tapi, bak kata Adam, VP BWP, sebelum buat solat hajat between Maghrib-Isyak tadi, kalau Allah nak Atuk sihat, kita doakan supaya Atuk betul-betul berada dalam keadaan yang terbaik. Tapi kalau ni masanya untuk Atuk dijemput ke rahmatullah, kita doakan supaya Atuk ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman.

Wa ila Rabbika farghab, dan hanya kepada Tuhanmu kau berharap. Semoga Atuk cepat sedar dan sihat selalu. Minta jasa baik korang ye untuk doakan yang terbaik untuk Atuk. Semoga Allah memberkati korang semua. Thanks.

Trying to cope with this all way from TGB,

Zaty.