What actually happened.

8.8.11

Oh, I ACCIDENTALLY forgot to tell you that my birthday (yeah, it was on June ==) was a terrible one. My birthday's on Wednesday and I've been down until today (?) I do believe birthday yang teruk tu membawa impak dan kesan yang mendalam terhadap kehidupan seharian saya di maktab semenjak bermulanya Semester 2, maafkan penggunaan bahasa Karangan SPM saya.

Lots of my BFFs lupa nak wish and how teruk is that? Kalau wish pun TERlupa, apa lagi hadiah birthday kan? Jangan nak mengharap lah kannn T_T I do received some, Toblerone from Laila, a t-shirt from myself (Pathetic, duhh) dan itu sahaja yang saya termampu untuk senaraikan? I want my old life baaaaaaack!

Oh, and we've broke up last month. 9th of July, to be exact. Miscommunications lead to fallout <-- okay, tu lirik lagu The Story Of Us by Taylor Swift ngehehe. Entah lah, dah banyak kali gaduh, dah banyak kali clash, so kali ni rasa mcm biasa. Rasa lega pun ada dah lepas dari belenggu dan cengkaman seorang jantan tak berperikemanusiaan seperti dia. Overreacting, I know == Tapi kitorang ok je kot rasanya. Friends? :)

I've been ignored by some of classmates. Tapi they have apologized and I forgave them, ofc. So, what else? Oh, takde angin masakan pokok durian bergoyang dan gugur sebiji buahnya, bukan? They've been ignoring me sebab I'm so mengada nak berteman anywhere I go. They want me to be independent, to survive alone. Sejak bila I'm so childish ni?

This is scheduled entry. So, bye.


0 comments