Going back to maktab...

5.8.11

with lotsa homework.
I mean unfinished homework pfft -.-'
Aku tak tahu kenapa bila balik rumah aura malas aku terus memuncak sama tinggi dgn Gunung Ledang nun. Study malas, siapkan homework malas, unpack barang malas, pack barang balik maktab lagi malas, kadang-kadang solat pun boleh jadi malas jugak. Astaghfirullah, masalah betul aku. Adakah rumah aku lebih banyak syaitonirrajim berbanding maktab? Tu yang kita tak tahu tu.

without Laila's birthday present.

Hari Ahad lepas Ain ajak keluar pergi BP Mall.
Terlanjur tu, cari lah sekali hadiah birthday Laila, which is today. Dia ada bagi hint nak bracelet. Tapi tak jumpa satu pun. So sekarang ni cane? Sedihnyaaaaa!

p/s: Laila is my room mate.
on 2nd and going back home on 26th, probably.
I'll be missing Abah's birthday :( Tak nak weh, tanak! Tak pernah miss birthday Abah sebelum ni. Last year sambut buka kat luar. Dah lah tahun ni miss birthday Ani and Adek. Bapak sedihhh! Then, bilanya nak beli baju Raya? 26 dah Jumaat. Raya is on Rabu? Gilaaa!

unhappily.

This is soooooooooooooo true. Tak pernah balik maktab dengan penuh perasaan gembira seperti baharu sahaja memenangi loteri. Selalu balik maktab dengan rasa sedih dan sepi yang menyelubungi kalbu dan seluruh jiwa ragaku. Bahasa berbunga-bunga macam A. Samad Said T_T

0 comments