Hell yahh!

15.7.11

Memang, memang saya sayang awak sangat, ModMaths. Lagi-lagi Chapter Circles. Saya suka sangat study chapter tu. Siang malam tak terfirkan chapter tu mmg tak sah. Rasa tak senang lah hidup kalau kepala ni tak penuh dgn Circles.

Sebab tu lah, saya tak score banyak sangat masa quiz hari tu. Score 43/100 je. Saya takut kalau saya score lebih-lebih nanti, saya akan lupakan awak. Awak nak ke saya buat awak mcm tu? Tanak kan?

143, ModMaths :)

Heh, mmg tak lah. ModMaths lagi susah kot dari AddMaths. UPSS start Isnin ni. Tapi ModMaths lingkup dah. Cane?

ERHHHHHHHH!

p/s: craving for Oreo McFlurry.

0 comments