2 years in love ♥

21.6.11

2 years ago, on 20th June, something 11.30 pm, an entry was posted here. That's the day this blog was born. Weh blog ni dah 2 tahun dah! Tak sangka sangat. And dah tak tahu dah cane nak update blog since stay kat TGB ni. Internet conection sumpah mcm harammm -.- then masa serious takde. Ni pun homework add maths, modmaths and bm tak bersentuh lagi, hee.

And finally dapat result dah :) 3.84, alhamdulillah. Target 3.7, so bila dapat 3.84 tu dah rasa bersyukur sangat. Tapi ada lah terkilan sikit sebab tak dapat 4.0 mcm Adreena kat sebelah ni, hmm. But I believe Allah dah tentukan rezeki sume hamba Dia kan. So, lepak chill je lah :D

Ha, Mag Inc NIE! Video dah siap record, edit and burn dah. Dah bagi dah kat Miss Miza. Mag Inc tu je yang belum start pape. Feature article je pun yg Miss Miza dah check. Else is zero. Due date Khamis ni. Tempah nahas kan?

BTW, I'm still okay. Dah 2 hari puasa sunat Rejab, alhamdulillah :) Things between classmates, roommates and sume pun rasa okay je. I'm still alive. But I think I'm gonna be exhausted and burdened with lots of homework. Dah start Sem 2 kan. Mesti lah lagi teruk dari previous semester, hmm :\

Okay, that's all kot. Happy Birthday, chick-a-boom! :)

0 comments