Plain random

2 years in love ♥

21.6.11
2 years ago, on 20th June, something 11.30 pm, an entry was posted here. That's the day this blog was born. Weh blog ni dah 2 tahun dah! Tak sangka sangat. And dah tak tahu dah cane nak update blog since stay kat TGB ni. Internet conection sumpah mcm harammm -.- then masa serious takde. Ni pun homework add maths, modmaths and bm tak bersentuh lagi, hee.

And finally dapat result dah :) 3.84, alhamdulillah. Target 3.7, so bila dapat 3.84 tu dah rasa bersyukur sangat. Tapi ada lah terkilan sikit sebab tak dapat 4.0 mcm Adreena kat sebelah ni, hmm. But I believe Allah dah tentukan rezeki sume hamba Dia kan. So, lepak chill je lah :D

Ha, Mag Inc NIE! Video dah siap record, edit and burn dah. Dah bagi dah kat Miss Miza. Mag Inc tu je yang belum start pape. Feature article je pun yg Miss Miza dah check. Else is zero. Due date Khamis ni. Tempah nahas kan?

BTW, I'm still okay. Dah 2 hari puasa sunat Rejab, alhamdulillah :) Things between classmates, roommates and sume pun rasa okay je. I'm still alive. But I think I'm gonna be exhausted and burdened with lots of homework. Dah start Sem 2 kan. Mesti lah lagi teruk dari previous semester, hmm :\

Okay, that's all kot. Happy Birthday, chick-a-boom! :)
Plain random

What's going on?

16.6.11
Been busy with Mag Inc and school stuffs lately. Caught a fever today. Had the worst birthday ever last week. And going to get results tomorrow!

HOT NEWS : Adik Fizi accident. Ada pendarahan kat kepala and sekarang ni masih kena tahan kat Hospital JB. Boleh tolong doakan Muhammad Shahrin Effyzal cepat sembuh tak? Thanks! Nanti kawen ajak korang a! Gatal! :P

p/s: Internet connection kat maktab mcm sucks!
Berangan itu perlu

Wishlist!

7.6.11
Today is 7th of June! You know what I mean? What? YOU DON'T?! Kfine, org dah lama tak post entry, takde sape ingat dah kan? Memang blog ni layak kena bakor je lah kan? So, since I don't even care you read this or not, here is my wishlist to THE DAY:























NOTHING! :D

I do think that my life is pretty good these days. Sekolah best despite the fact homework time cuti menimbun punya banyak sampai sekarang tak siap lagi pfft -.-, boyfriend masih worth waiting for, bestfriends yang masih ingat walaupun dah jauh, new friends yang definitely AWESOME!, family yang sampai bila-bila akan jadi the best supporter evahh, what else I could ask? I'm extremely satisfied :)

Okay, tetibe nak mintak good grades in final semester exam T__T
Wordless Wednesday

Wordless Wednesday #1

1.6.11