MACAM BANGANG.

15.2.11

Agak-agak kalau pakwe kau buat mcm ni, apa perasaan kau? ;

1. Tak layan kau for about a week tanpa sebab.
2. Tapi buat relationship request kat FB. Tetibeee.
3. Layan kau balik mcm biasa.
4. Hilang lagi for a couple of days.
5. Kau text dia sebab geram dia tetibe mendiam, dia pun layan kau mcm biasa. Siap berjanji bagai tak nak menghilang lagi dah.
6. Dia tetibe hilang lagi.
7. Kau online FB, boleh pulak pakwe kau dah in an open relationship (?)

Okay, bayangkan apa reaksi kau? Cekik dia? Upah orang suruh racun makanan dia? Edar surat layang kat mak dia supaya tahu anak dia tu bohjan? Ntah lah, yg aku cuma mampu buat sekarang cuma off phone dan deactivate account FB. Sekian, nak sambung emo pakwe tetibe berubah secara drastik.

0 comments