Dan Sebenarnya.

25.2.11



Dan Sebenarnya! ^^

Last jumpa Ayien. Last record video sengal mcm ni. Last belajar main gitar. Last post entry kat blog ni sebelum pergi SMSJ :') Lepas ni akan ada entry jugak, Insya-Allah. Tapi sume scheduled rasanya. Eheh =P

Sorry, saya takde lah sekreatif Najwa Latif ke, Syeera Sanders ke, sbb suara saya tak sedap. Saya mmg suka-suka memalukan diri sendiri kat Youtube. Saya just nak enjoy dan buat org lain rasa enjoy jugak, peace! (Y)

Video ni banyak sangat kekurangan, tetibe ada bunyi mesej masuk lah, lupa lirik, distracted terus tak ingat part mana chorus and bridge. Main taram jek letak kat Youtube. Tunggu saya kaya, saya belajar vokal dgn Cikgu Siti Hajar, kay :)

0 comments