Wanna Move. Badly.

23.1.11

Kau click kalau kau nak tahu pasal apa. Agak-agak tak boleh nak zoom dah, right click then save image as whaha. View sendiri kat PC ke laptop kau, okay?

Ntah, mmg down gila kot. Tak dapat SBP biasa jek, sebab memang tak mengharap pun. Sedih lah sikit bila Nad dapat Sains Muar and nak pindah by this Chinese New Year ni. Ilya pun dapat Sains Johor. Saya?

Then, MRSM pun tak dapat. Former primary bestf, Izzati dapat MRSM Tun Ghafar Baba, Jasin. Tu yg tetibe ada status macam kat atas tu. I... just wanna move. Bodoh gila kot tolak Teknik Perdagangan dulu konon yakin dapat SBP or MRSM. Tapi harammm. And so I guess, this is where I belong?

Abah pulak mcm pressure habis. "Abah tak yakin lah kau boleh dapat 10A kalau duduk Medan", "Kalau kau tak pandai, kau takkan dapat 8A. Masalahnya sekarang ni kenapa kau tak dapat mana-mana?", "Abah nak mintak surat sokongan, kau kena masuk MRSM jugak!". Tertekannnnn!

Dah lah, I nak siapkan Chemistry. Buh-bye.

0 comments