Dah Agak Dah.

14.1.11

I thought so this'd gonna happen. Memang Ain akan pergi. Aku tahu Ain genius. And hell yeah, I just don't know why I can't face this. Tak adil lah sume ni! Ain balik dari Kem PermataPintar 17 Disember 2010, then nak pergi balik duduk UKM sana for 2 years (!) 17 Januari ni. Apa ni?! Tak sempat nak spend time meronggeng sama-sama. Dah lah tak dapat sekelas. BENCI!








Taken yesterday, lepas merentas desa. Ya, tiap-tiap hari saya nangis. Mengenangkan hari ni hari last Ain kat sini, gua tahan air mata dari bangun tidur sampai peluk Ain masa balik tadi. Ntah lah, rasa mcm I'm so lost without her.

p/s: Extremely sad.

0 comments