As have been expected,

5.1.11

firsy day of school memang tersangatlah boring. That's why I write this on third day of school. Orientation 's finally over dan saya dah dapat kelas :) Peduli lah en result PMR 8A tapi masuk second class, dah gua minat akaun, nak buat mcm mana.

Okay, jujur mmg sedih habisss sebab tak sekelas dgn Ain. Dah lah 17 ni dia pindah Akademi Permata Pintar. Hari-hari terakhir tak dapat dihabiskan bersama. *Feeling like crying. Tapi sokay lah, saya nak kejar result SPM A tegak mcm sebelum ni.

Dan sebagai permulaan yang baik untuk 2011, saya dapat C3! ^^ Macam mana lah tak sayang bapak saya ni. Ajak pergi bandar ingatkan nak cabut gigi jek, then tetibe ajak pergi beli phone. Aww!

Oh ya, saya nak belajar sungguh-sungguh lepas ni. Saya nak fokus betul-betul. Saya nak sayang meja saya sebab Encik Awak yang tolong angkat meja saya tadi. Okay bye! =P



Kimia for all sebab saya dah start belajar Chemistry (?)

2 comments

  1. wow. minat account! haha goodluck yeah :) btw semua yg amek acc spm last yr sume komplen ckp nyesal amek acc hahahaha. jgn jd mcm dorg tu. ceceh mmntg aku tak hamek acc haha

    ReplyDelete
  2. wah kak sheera menakutkan woh. haha thanks anyway! ^^ selamat lah awak dah habis spm en.

    ReplyDelete