I wanna celebrate Eid with you because...

9.9.10

Hai semua. Saya sedang cuba menulis entry baru sekarang. Eh tak best, tukar nada tukar nada. Ehem ehem! Hai semua! Sekarang kan, kitew kan, tengah tulis entry baru tau. Sukew takkk?

Okay, let's get straight to the point. Geli betul gedik-gedik. Complete this line;

I wanna celebrate Eid with Zaty because...

by making an entry and submit before 17th of September, 12:00 am. Takyah panjang sangat okay. I ni kerjanya bukan semata-mata nak baca entry uols jek, nota PMR lagi menimbun. Kalau uols jadikan slogan 15 - 20 patah perkataan pun okay jugak. I tak kisah :) Tapi memang kena make an entry lah kan haha Zaty sengal!

Eh hape ingat uols buat kerja free je ke? Most creative one will get RM20 for topup yaww! Second one akan dapat RM10! Okay, saya budak Form 3 saja, maka hadiah pun 2 aje hehe :P


And yes, that's all! Takde syarat berat-berat. Tak perlu follow blog I pun. Sukati korang lah kalau nak follow pun, mana lah tahu nak kenang budi selepas berjaya mendapat tempat pertama haha :B Submit your entry link dekat comment form entry ni ya :)

Dateline 17th, result 20th Insya-Allah :D Topup masuk before 27th, jangan risau ye para pengguna Super Savers sekalian. Anda tak perlu ikat perut call pakwe pada waktu malam sahaja Raya kali ini haha macam ada pengalaman pulak hehe :P

Last but not least,

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN!

p/s: Selamat memerah otak sambil menjamu lemang dan rendang!

Truly yours,
Zaty, tukang iron langsir rumah.

2 comments