Hukuman

14.9.10

Hai semua.

Terima kasih sebab tak join contest saya. Duit raya saya hanya untuk saya :) Sebagai balasan, terima lah gambarzzz yang berat nak loading ni untuk tatapan semua muahaha *gelak jahat.

Johor.



Afiq comel sebab lepas habis minum mesti buat 'brrr!' :D

Ini best sebab sedondon. Ye, inilah cikgu Mislina Misran anda :D

Pahang.

Haha candid.

INI COMEL WOO! *drools.

3Efs Eid Convoy.

COMEL! Mungkin lebih tanpa jerawat di atas hidung -_-

Eyka buat tarian Waka Waka namanya :P

Calon model iklan Axe Effect ^^

Posing maut dari Teacher Radziah, rumah cikgu pertama dan terakhir yang kitorang pergi -_-

More on: facebook

2 comments

  1. wow! swift putih! siapa punya tu? smart hbis la!

    ReplyDelete
  2. pakwe haha :P cousin punya, putih macam orgnye jugak :)

    ReplyDelete