I write trash

Sudut

30.9.10
Di suatu sudut yang terpencil
dalam lubuk sukma yang terdalam
ada suatu rasa rindu
yang tak bisa dinafikan
walau aku cuba melupakan
kau sentiasa muncul di kotak fikiran.

Di suatu sudut kamar kecil
aku menikus membatu diri
duduk keseorangan menangisi sepi
tidak bersuara ketandusan kata
diam mulutku, mati hatiku
tiada berteman dirimu lagi.

Di suatu sudut dunia tak berpenghujung
saat rindu sayangku masih menggunung
aku percaya pada takdir
yang pernah menyatukan kita
kau dan aku adalah cinta
pasti nanti kembali bersama.

Yours truly
Zaty.
I write trash

Kemalangan Hati

28.9.10
Apabila
fitnah bertembung dengan kebenaran
curang merempuh kesetiaan
kejujuran dilanggar sang dusta
sekeping hati menjadi mangsa.

Hati mana tak cedera
hati mana tak patah
hati mana tak hancur
bila dulu pencuri hati
sekarang pemusnah bahagia?

Perasaan terhiris
jiwa tergilis
melihat hati terlantar sakit
menanti bakal penyembuh derita.

Yours truly,
Zaty.
Gua pun ada perasaan jugak

Hai.

24.9.10
HAI.

I WISH IZRAIL WILL COME TO ME.

BYE.


p/s: Indeed a desperado.
Gua pun ada perasaan jugak

Stupidos.

18.9.10
I must admit I'm stupid. Indeed, a total stupid for everything that I've ever done. I was so stupid changing from TIGS to Medan. I was so stupid I fell for Encik Awak. I was so stupid expressing my true feelings to him. I was so stupid accepting him as my boyfriend. I was so stupid accepting him again after our first break up. I was so stupid for giving him another chance, third chance actually, for being my boyfriend. I was so stupid for believing in him, a real jerk. I was so stupid I can't hate him or even forget him. I was so stupid I loved him. Until now.
Events mahupun peristiwa yang sewaktu dengan saya

Hukuman

14.9.10
Hai semua.

Terima kasih sebab tak join contest saya. Duit raya saya hanya untuk saya :) Sebagai balasan, terima lah gambarzzz yang berat nak loading ni untuk tatapan semua muahaha *gelak jahat.

Johor.



Afiq comel sebab lepas habis minum mesti buat 'brrr!' :D

Ini best sebab sedondon. Ye, inilah cikgu Mislina Misran anda :D

Pahang.

Haha candid.

INI COMEL WOO! *drools.

3Efs Eid Convoy.

COMEL! Mungkin lebih tanpa jerawat di atas hidung -_-

Eyka buat tarian Waka Waka namanya :P

Calon model iklan Axe Effect ^^

Posing maut dari Teacher Radziah, rumah cikgu pertama dan terakhir yang kitorang pergi -_-

More on: facebook
Berangan itu perlu

I wanna celebrate Eid with you because...

9.9.10
Hai semua. Saya sedang cuba menulis entry baru sekarang. Eh tak best, tukar nada tukar nada. Ehem ehem! Hai semua! Sekarang kan, kitew kan, tengah tulis entry baru tau. Sukew takkk?

Okay, let's get straight to the point. Geli betul gedik-gedik. Complete this line;

I wanna celebrate Eid with Zaty because...

by making an entry and submit before 17th of September, 12:00 am. Takyah panjang sangat okay. I ni kerjanya bukan semata-mata nak baca entry uols jek, nota PMR lagi menimbun. Kalau uols jadikan slogan 15 - 20 patah perkataan pun okay jugak. I tak kisah :) Tapi memang kena make an entry lah kan haha Zaty sengal!

Eh hape ingat uols buat kerja free je ke? Most creative one will get RM20 for topup yaww! Second one akan dapat RM10! Okay, saya budak Form 3 saja, maka hadiah pun 2 aje hehe :P


And yes, that's all! Takde syarat berat-berat. Tak perlu follow blog I pun. Sukati korang lah kalau nak follow pun, mana lah tahu nak kenang budi selepas berjaya mendapat tempat pertama haha :B Submit your entry link dekat comment form entry ni ya :)

Dateline 17th, result 20th Insya-Allah :D Topup masuk before 27th, jangan risau ye para pengguna Super Savers sekalian. Anda tak perlu ikat perut call pakwe pada waktu malam sahaja Raya kali ini haha macam ada pengalaman pulak hehe :P

Last but not least,

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN!

p/s: Selamat memerah otak sambil menjamu lemang dan rendang!

Truly yours,
Zaty, tukang iron langsir rumah.