OMG also stands for OMGoodness!

7.8.10

Assalamualaikum,

OMGoodness! Video ni dah jadi kegilaan semua orang kat sekolah, tak, bukan sekolah saya, sekolah awak jugak. Paling-paling mesti panggil kawan, "Weh!" then bila dia toleh terus nyanyi lagu bawah ni dengan muka yang sangat annoying == ;

Focus on that pink-haired girl's facial expression. Tak boleh blah betul!

OMGoodness! Video bawah ni lagi rasa macam nak sepak diri sendiri jek dari yang kat TV tu. I bet you will ROFL! ;

Kan? Kan? Kan? ==

----------

Idea nak buat miming video tu memang niat nak pujuk Seha dan Encik Awak err asal dari kampung ayat lain macam? Tapi tetibe dia jadi satu addiction dan berterusan sampai kiamat eh tak sampai Telephone. Then dah takde dah video miming. Mengapakah?

Click untuk faham hati saya :(

Dalam red boxes KARAOKE tu, some comments I found very very irritating. Tak, tak guna annoying dah, irritating lagi tepat. Tepat lah dengan cara menaip yang dari tadi terhentak-hentak ni. Fine, I removed Kantoi from Zee Avi's page. And all the videos can only be viewed by SOME SELECTED FRIENDS only.

Kang nanti ada yang cakap sombong pulak. Kalau tak private, hati yang dah hancur ni tambah sakit lagi bhaha dah hancur boleh rasa sakit lagi ke? Other reasons I stopped miming, Abah dah tahu, Mummy dah tahu, classmates menganjing kurap tergaru-garu banyak kutu and insufficient time.

OMGoodness! How I miss those videos! :"(

p/s: Takut nak cerita pasal Trial. Teruk! T_T

0 comments