LOST.

11.8.10

What a fake smile.

Tuhan, terima kasih Kau masih berikan aku kekuatan.

Semoga ujian ini membuatkan aku imun terhadap sebarang musibah selepas ini.

Mak Tipah, semoga breast cancer operation Isnin depan berjaya. ILY and I don't wanna lose my coolest aunt! ;(

Kalau semua orang tahu apa masalah Nur Musfirah Izzati, mungkin takde sorang pun umat manusia yang sanggup sakitkan hati Nur Musfirah Izzati.

Tahun ni puasa seakan tiada erti. Entri Selamat Berpuasa, tapi Alhamdulillah tahun ni dapat rasa nikmat first day of Ramadhan :)

p/s: Gave up.

2 comments

  1. kenapa give up?

    bangkit - bangkit!

    dunia terlalu indah untuk dipersiakan. ( ini pesanan untuk aku dan kamu )

    huhu.

    (:

    ReplyDelete
  2. terima kasih :)

    nur musfirah izzati dah tak kuat :|

    ReplyDelete