Such a pathetic entry.

21.6.10

Isnin, start tak texting dengan Encik Awak. Suka kauuu lah, labu. Discovered Syeera Sanders on FB.

Selasa, post status ni ---> "Sila jujur kalau dah tak suka. I can survive without you." IDK why tetibe emo. Baru tak text sehari. Played game on YM dengan Kak Myza gendut, jangan tanya siapa menang, faham sikit tajuk entry ni. Then post status ni ---> "Lemme know whenever you need me. Saya bukan benda nak dicampak ke sana sini, saya bukan robot nak dikawal begitu begini, saya manusia biasa yang ada hati dan perasaan. Emo :(" Laptop kesayangan saya rosak, Abah's fault. Gaduh dengan Abah. Faham connection mengapa gaduh? -,-

Rabu, siapkan kerja kayu KH. Sampai sekolah 10 pagi. Cari cikgu 2 jam. Start, 12 tengah hari. Siap, 2 petang. Tak lupa, birthday Aten and Kak Myza gendut. Malam, balik kampung. Jumpa mamat mirip Encik Awak otw to kampung. Kerinduan? Lupa ke hari ni org balik kampung, wak? :( Orang lain pulak yang ingat. Thanks, B!

Khamis, pathetic gila sampaikan tiap kali dengar lagu Down part "Baby, are you down down down down down?" mesti akan jawab, "Yes, I'm down." == Malam, Encik Awak text. Benci, tak reply, merajuk. Kesian lah pulak, berjaga sampai 6 pagi.

Jumaat, texted him pesan siapkan kerja kursus and homework, 6 pagi. Faham mengapa berjaga? Takut tak bangun 6 pagi kalau tidur. Tapi... No reply. Erhh, revenge and merajuk lah tu. GOOD! Both keras kepala, siapa yang nak mengalah? HARAMMM! Malam, watched LBS. Tidak seperti yang dijangka, will write a preview soon. Sedih tapi air mata tak keluar. Something wrong lah ni.

Sabtu, balik Medan sorang, naik bas. Yeay, independent me! Sera amek bila dah sampai, terus meredah hujan pergi rumah Myra nak buat kerja kursus. Patah balik pergi rumah Sera, siapkan kerja at her house sebab Myra tetibe ada motor ==

Ahad, teman Sera pergi CC, kacau Sera masa dia khusyuk menatap Shahir. Menatap Matamu by Aril lagi terbaik, wokk! Food poisoning KOT sebab makan nasi ayam basi. Pecah record 4 hari tak makan nasi since Rabu, tetibe sakit perut. No more NASI after this! Hari ke-7 tak texting :(

Such a pathetic week, such a pathetic entry, and such a pathetic Zaty.

Very pathetic,
Zaty.

0 comments