Erhh, Baby? =.=

2.6.10


I ain't your baby, Baby. -Zaty

Recorded: Tuesday, 25th May, 8.oo pm something (?)
Costumes: Black shawl, orange tee and white cardigan.
Status: Moody gilaaa. Moody dan gilaaa ==

Erhh, memang moody teramat sangat sebab misunderstand sikit dengan TUTT. Geramnyaaa! Tapi tak boleh geram selalu, kata sayang -_- Eh, Nur Musfirah Izzati dah ada boyfriend baru keee? Non adooo! Tapi err, JENG JENG JENG!

00:01 Ya Tuhan, buruknya berhai-hai sambil peace! T_T
00:03 Bapak annoying ulang "Rindu, kan?" =.=
00:11 Bengap! Ani lambat masuk >.<
00:16 Yup, nama sebenar dia Nur Markonah Izzenot =P
00:23 Ani sangat annoying menyebabkan saya tersasul nama jadi lama >.<
00:32 Nasib baik dia sedar dia lambat :D
00:34 "Baby, hehek." Tu suara Markonah. Thanks to Seha sebab tolong tuliskan Baby :)
01:14 Tangan sepak Markonah sebab dia cakap 'Boo!'
01:30 Erhh, dia kacau lagi!
01:35 and 01:46 She's going overboard!
01:48 Kena kacau terus kepala bertukar jadi robot gitu =P
02:01 Apa motif?
02:09 I want YOUUU to buy me a ring :(
02:21 Mengapa geleng kepala? Maaf, saya dah potong bab tu :D
03:00 Tersasul, teehee =P
03:05, 03:18 and 03:20 Bunga api! ^^
03:46 Tangan sepak Markonah sebab Abah tetibe jerit nama dia, padan muka kena panggil =P
03:55 and 03:57 Takut ada orang masuk lalu pintu bilik air.
04:14 Kejar ke? Abah panggil suruh turun makan rupanya :)

Mengapakah Baby Down? Kerana dia dah buat semangat saya down. Masa bila? Hee, bab yang dah potong tu lah sebab dia tetibe tukar lagu jadi Down and buat video ni macam dia punya. Erhh! Nasib baik dah potong :D Thanks for watching!

p/s:Uploaded specially for Baby Bieha :D

11 comments

  1. HAHAHAA :D
    walaupun ada beberapa part yang buruk tapi ini video TERBAIKKK!
    best best, pelakon extra (Markonah) not bad.
    video selepas ini, selitkan sikit watak Markonah agar video kelihatan lebih ceria + kelakar hehe.
    ouh, itu cadangan saja.
    maaf kalau arol terover komen pulak haha. :)

    ReplyDelete
  2. hihi :D markonah memang terbaikkk dari ladang =P thanks for your opinion :)

    ReplyDelete
  3. cute as always :D siap ada backup lg, hee. u are so sporting dik! suka sgt watch video2 yg zaty post up. keep the video coming ya?

    ReplyDelete
  4. hihi, markonah best? she's the bestest! hee, thanks for watching! <3

    ReplyDelete
  5. henat! betul kata ween anda memang sporting! ;)

    ReplyDelete
  6. hihi, tgk jgk ke? thanks for watching! :D

    ReplyDelete
  7. markonah memang best arr... terbaik dari ladang..

    ReplyDelete
  8. markonah terbaik dari ladang.. best sangat..

    ReplyDelete
  9. wah wah senangnya markonah dapat publisiti, jealousss!

    ReplyDelete
  10. mintak kebenaran letak video awk kat blog sy bole ?;)

    ReplyDelete
  11. yess, with credits on my name :)

    ReplyDelete