2 Days In Pain:Sakit Mata

29.6.10

Hey people! You are now with me in Jurnal Orang Sakit, once again == Erhh, Tuhan suka bagi saya sakit sebab Dia nak tengok betapa saya tahan menghadapi dugaan-Nya, kan? Baru 2 hari je pun sakit mata, apadehal? Chill, babe! :D Ya, saya sangat-sangat chill sebab tu masih buat-buat kuat blogging to share my pain with korang semua. Please not to worry, sakit mata tak berjangkit melalui blog =P

Ni dok gosok mata, keluar air berlendir dari mata, euww! Kejap-kejap jek titis ubat kat mata and rasa pahit tu rasa kat tekak, tahu? Apa kena mengena titis ubat kat mata, rasa sakit kat tekak? Err entah, tapi tiap kali titis ubat, tu lah rasanya. Nanti kau kena, kau tahu T_T

Tak suka cuti! Doktor sebelah rumah, *jiran sebelah rumah memang doktor, harap maklum bagi cuti sampai Khamis. Jumaat baru naik sekolah. Hari ni belajar topik baru Maths :( Dah lah, Teacher BB ajar selaju yang mungkin, mesti naik sekolah nanti buka topik baru :( Trial dah dekat, August nanti. Sekarang dah nak July, waaaaa! :"(((

Takpe, takpe *tarik nafasss, hembusss hingus. Cobaan! Ini betul-betul, bukan cobaan! Erk, aik?

----------

Bulan sangat cantik lepas eclipse. Erk, eclipse ey? Aku main bantai jek ni. Sakit mata tak larat buka dictionary =P Take a look at this;

Left; nak snap bulan tapi gemokk kacau, makanya sinaran jadi begitu == Middle; sangat terang, bukan? :) Right; atas tu bulan betul. Bawah, lampu jalan haha. Semua amek otw pergi and balik klinik :D Pergi klinik jalan kaki je :)

----------

Ada GAY baca blog ni? Agak-agak nak cari pasangan baru, gunalah keyword ni;

Third in the list (?) GILA!

Eh saja nak bagitahu, I got third place in class masa mid-year lepas :) Alhamdulillah, walaupun cuma 4A 4B. Mungkin sebab terlalu terkejut dengar kedudukan semalam, terus sakit mata ==


----------

Blog dah berubah wajah, sikit. Yeay!

Kak Myza buatkan. Sayang gendut lebih!

p/s:Kak Sheera, sila kuat!

7 comments

  1. cepat sembuh :D

    p.s : sy mendapat tmpat ke 19 dlm kelas dan 3A =.='

    ReplyDelete
  2. sian zaty asek saket je :( get well soon laling!

    ReplyDelete
  3. ateika; kiranya kelas u ramai budak pandai la en?
    thanks for the wish! :D

    kak ween; tuhan suka menguji saya :) thanks for the wish! :D

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh :)
    eyh, oke la tuh 4a dah dpt 6be 3.
    sye 3a 6be 13.
    HAHA! ;)

    ReplyDelete
  5. korg punya sk mesti standard tinggi kan. sk kite biase2 jek :)

    ReplyDelete
  6. saket mate bahay skunk dek , pg hospital laa :)

    ReplyDelete
  7. err really? you make me freaked out! tgk lah nnt. i think i'm getting better now KOT :)

    ReplyDelete