0806, favourite day from now on :)

10.6.10

Birthday tahun ni boleh lah dikatakan bahagia, tak macam last year bafak dia hancur hati :( Tahun lepas putus cinta, tahun ni? JENG JENG JENG! =P First wisher, a week from my birthday, adek angkat kat STA, Nina :D Dan sampai lah saat I menulis entry ni, ada lah 71 orang wish :) BAHAGIAAA! :D

Birthday celebration buat kat sekolah jek, kebetulan ada add class. I pesan kat sume suruh datang pukul 9 pagi tapi Bieha jahat, dia datang satu jam lambat. Dah tinggal 1/2 hour nak celebrate sume. Tapi overall, sume ok jek KOT :) Wanna feel the fun? Look at this!

*Click untuk tumbesaran berlipat ganda :) Lihat, classmate saya memang jahat dan penghabisannya saya bermandi krim kek dan tepung lalu hilang segala keayuan dan keanggunan ==



Part 1
-Err, tu kehendak Nabihah sendiri nak menyanyi, rasa bersalah lah tu =P
-Abaikan part Bieha interview mamat yg kononnya 'Cik Epal' saya, nama dia bukan Epal, sekian terima kasih.
-Eyka, sampai-sampai terus amek kek, makan -_-
-Paling tak boleh blah, wish Nizam; 'Aku wish cepat sikit baling tepung' and Emy; 'Moi dah tuaaa!' Tak sayang korg lah!
-Wish paling suka, kira personal fav saya lah kan, wish from Eyka; 'Moi, happy birthday! Aku sayang kau sangat-sangat, mmuah!' and Lina; 'Happy birthday, Iloveyou!' Sweet a korg! :")
-Last sekali tu, Hawa and Ain bersorak mencapai kejayaan berjaya kotorkan baju mamat yg kena interview tadi dengan krim kek bhaha!

Part 2, err takde pape kot. Saja include nak bagi korg tengok betapa serabainya saya bermandi tepung ==

And hadiah untuk korg, Kantoi sung by myself! Sorry, suara saya memang sumbang =P

Ha, amek kau! Suara I memang tak sedap, tu pasal selalu lip sync jek. Okay, bye!

Eh jap, last sekali, nah amek ni :)

Flower and music box; Encik Awak :) Vase; Eka, Amalina, Faradiana and Lina. Bear; Nana. Choc Cadbury besar; Sera. 3 choc Cadbury yang comel tu; Bib. Ferrari haha Ferrero Rocher; Adhwa. Lollipop; Adek Ain. Biscuits; Emy and Mizan, biasa lah lelaki =P T-shirt hitam; Bie, Seha and Ain. T-shirt pink; diri sendiri.

6 comments

  1. laa, comel rupanya suara bdk dah 15 thn niii.
    suka suara dia laa !
    lg2 part dia menjerit.
    nyaring habiss

    ReplyDelete
  2. tak comel! :(
    erhh, saya emo terlebih, kak myza.

    ReplyDelete
  3. comel lah.
    sy sukaaaa suara awak yg comel domel tu <3

    ReplyDelete
  4. saya nak dengar suara awak jugakkk!

    ReplyDelete
  5. nty sy record something kalau rjn.
    HAHAHA :)
    tak pun esk ade free call, sy call awk ye :P

    ReplyDelete
  6. haha call jek lah wak, senang :)

    ReplyDelete