PAIN PAIN GO AWAY ==

4.5.10

SAYA BENCI SAKITTT!

Tahun ni jek dah macam-macam sakit. Dimulakan dengan sakit lutut, *awat taip sakit lutut rasa tua en? Okay lah, ACL reconstruction == then tetibe demam teruk lebih seminggu sampai cikgu suruh check darah takut ada sakit lain sebab sepanjang waktu sakit wajah sentiasa pucat lesi tidak bermaya. Dan sekarang sakit gigi lah pulak. Semalam dah cabut tapi darah masih belum beku lagi. Telan air liur masih rasa darah. Buka mulut pun bau darah. Diorang cakap I dah macam keturunan anak cucu cicit generasi moden terkini Raja bersiong, siot betul -_-

Oh by the way selain I rajin menaip panjang-panjang dah tak guna btw tetibe gitu, I nak bagitahu yang I rinduuu gilaaa dengan abang akak physio. Sampai terbawa-bawa dalam mimpi. Rindunya nak berborak dengan diorang. Rest of SAM cakap I sekarang nampak kurus sebab laparkan senyuman Abang Adzrul, tapi memang betul kot sebab rindu teramattt! Rindu Kak Shikin jugak! Rindu Kak Aya! Rindu Chew, Abang Shahril dan semuaaa!

And sebelum terlupa, congrats pada Kak Seha tersayang sebab dapat Asasi Undang-undang kat UiTM Kuantan. Ingatkan dapat kat Johor, bolehlah berjumpa eceh cewahh cewahh. Kak Myza kata konon nak jumpa, banyak lah =P Congrats jugak pada Bomba, Polis, PBSM and KRS sebab banyak dapat tempat dalam kawad. Tyra Syaz jahat, dia cakap KRS johan tahun ni sebab Epal tak masuk bhaha =P

Macam ada benda tertinggal en dalam post ni? Eh ada lah! Tungguuuuu! :)

2 comments

  1. sakit tu penghapus dosa kecil. hehe

    ko nyanyilah lagu Rindu Serindu Rindunya kalau merindui seseorang yer. haha

    ReplyDelete
  2. baca comment ni memula dah tersedar, insaf gitu. sekali suruh nyanyi lagu jiwang tu pulak en, adoiyai!

    ReplyDelete