Nur Musfirah Izzati tak layak.

19.5.10

Nur Musfirah Izzati tak layak nak ade pakwe sekarang sebab beliau setia dengan sang pakwe yang bernama PMR 2010. Diyana Abdue, jangan mengada-ngada rampas pakwe I, okayy XD

50 bad and freaky things about me ^_^ ; *Sila baca sampai habis kalau sayang saya.

1. Takut belon! Tak suka dengar bunyi belon meletup.
2. Takut dan geli dengan cicak, kumbang, katak dan semua yang stok geli-geli punya binatang dan serangga. Included kucing.
3. Kuat melatah. Melatah selalu kuat-kuat -_-
4. Jarang mandi tapi suka mandi.
5. Suka duduk dalam toilet lama-lama.

6. Sangat sangat tidak pembersih tapi suka mengemas, walaupun tak pernah bersih =P
7. Tak suka benda senget tetapi selalu buat benda senget.
8. Suka baling benda bila marah walaupun handset sebab tu Jemmi rosak tak hidup-hidup sekarang :(
9. Tak reti main gitar tapi ada gitar. Baru belajar LOL!
10. Tak suka pakai tudung bila duduk dalam kereta.
11. Selalu pakai shorts and baby tee.
12. Orang cakap saya selalu bercakap dengan nada tinggi.
13. Tak suka sangat menjerit sebab jeritan saya bingit! Jangan mengada buat saya menjerit! >.<
14. Suka tukar-tukar signature.
15. Kaki saya buruk =(
16. Tak suka makan bawang tapi suka kupas bawang.

17. Pelupa dan nyanyuk.
18. Mudah jatuh cinta, jatuh tangga dan jatuh katil -_-
19. Cepat perasannn!
20. Cerewet bab makan.
21. Tak kuat makan, susah makan, jarang makan tapi suka makan.
22. Makan lambat!
23. Tak makan pedas.
24. Tak pernah makan asam pedas dan sambal belacan. Sardin pun tak pernah.
25. Suka makan roti macam tu je.
26. Selalu nangis, kuat nangis dan mudah nangis.
27. Very the sensitive!

28. Tak suka angkat phone bila orang call.
29. Tak reti talk on phone with boys, tak kira lah kawan biasa atau kawan luar biasa =P
30. Tak suka dompet besar.
31. Selalu salah letak barang.
32. Jarang kemas bilik sendiri selagi mama tak suruh, hee :D
33. Mesin basuh selalu basuh pakaian saya termasuk yang dalam-dalam tu =P
34. Tak suka kotak pensel kecik, mesti besar dan PENUH!
35. Tak reti pakai kasut bertali tapi pakai jugak sebab takut kena ejek.
36. Suka SANGAT jadi pendek dan tak nak tinggi. Biar lah sampai besar tinggi cuma 145 cm jek ;D
37. Ada banyak anak patung and cute pillows tapi tidur malam tak bertemankan diorang pun.

38. Tak pandai tidur dalam gelap.
39. Suka beg besar!
40. Tak suka pergi hospital or klinik.
41. Tak reti makan ubat pil tapi bila sekali dah makan terus ketagih.
42. Suka bela kuku panjang.
43. Tak suka make-up, sebab saya dah semula jadi comel =P
44. Tak suka pakai anting-anting sebab cepat gatal.
45. Tak suka kasut tumit tinggi dan kasut bertutup, suka selipar biasa je :)
46. Tak suka bela rambut panjang.
47. Takut cermin, wuu =(
48. Jarang buang angin dan air besar =P
49. Jarang sendawa.

50. Tak reti buang air kat toilet luar selain toilet rumah.

Ada persamaan? Meh la share bersama :)

-----

Macam tanda f*ck kan? =.="


p/s:Kenapa masih sayang ni? Pergi lah jauh-jauh, kenangan!

2 comments

  1. err,ade persamaanlahh.
    etc,yang tak reti buang air kecil dkat tmpat laen kcuali rumah.
    HAHA.

    ReplyDelete
  2. haha jodoh kuat ni dgn toilet rumah XD

    ReplyDelete