I LOVE YOU SELALU, TIAP-TIAP HARI.

5.5.10



I LOVE YOU SELALU, TIAP-TIAP HARI -Zaty

Recorded: Thursday, 29th April, 1.37 am.
Costumes: Black shawl, yellow TIGS t-shirt and track bottom, woot woot :D
Status: Merindui koranggg!

I memang gedok sangat. Baru berpisah dengan abang akak physio, nangis macam orang hilang pakwe. Tapi sumpah rindu korang! Lepas ni dah takde teman borak lagi dah. Eh ada cuma tak awesome macam korang! Alamak, sedih tetibe.

00:01 Mengada-ngada cakap nak sebiji-sebiji.
00:23 and 00:48 HAHA tetibe tangan terbuka, takde motif.
00:34 Memang ada air mata, okayyy.
00:42 That stands for hilang terbang melayang, hehe =P
01:31 Cuba teka mana I letak tangan I tu?
03:12 Eceh cewahh cewahh, konon I yang tarik suara =P
03:29 HAHA bunyi I sedut hingus, shroot!
03:31 Mereka yang berkenaan tu adalah mereka yang I tag kat facebook :)

Sorry, expression I langsung tak ceria dalam video tu. Baru lepas nangis kan. Tengok atas tu, timeline pendek jek. Tapi I syok record video ni. Santai and sempoi. 2 kali je record, terus siap. Antara favourite video I, since I pun baru buat 4 video HAHA XD And btw, I bukan pakai handsocks tau. I pakai inner, sangat sejukkk!

Rasa macam nak record Kantoi lagi sekali supaya ramai yang comment home-made videos lepas ni. Lately, memang sikit jek yang comment entry I en. Sedih tau. Sebab tu buat video ni, tsk tsk. Lagipun hari ni bulan ke-6 single mingle triangle :"(

p/s:Ni entry special pada siapa yang request Ku Bukan Aku =)

6 comments

  1. bestlah lagu nie. specially masa Maulana nyanyi kat konsert AF. :)

    ReplyDelete
  2. hee, suka masa tu sebab suka maulana :)
    thanks yeah!

    ReplyDelete
  3. hahaha. gediknyeeeeee dia. hahaha ;D
    alala jgn nangis, nnt akak hantar maulana tolong pujuk k. hahaha ;D

    ReplyDelete
  4. haha kite mmg gedok pun. maulana? pun boleh, pun boleh. hihi, suka jek kite :D

    ReplyDelete
  5. alolo . siannye dy .
    huhuu .
    jgan sedih2 taww .
    nnti muka hilang seri .
    hek3 .
    xd

    ReplyDelete
  6. ahaha, sokay lah. bukan selalu sedih pun. cheers! :D

    ReplyDelete