Hihi, comel kan buat-buat lupa?

4.5.10

Hihi, rasanya comel tak kalau kita buat-buat lupa sesuatu perkara? I rasa comel sangat tauuu! Sebagai contoh, buat-buat lupa tak bawak buku nota Sejarah padahal ada dalam beg cuma malu nak tunjuk sebab ada banyak nota tertangguh. Hihi, comel kan? Kan? Kan?

Comel gila buat-buat lupa, tapi cuma comel for good purposes only. Langsung tak comel or cool bila buat-buat lupa dah ade makwe sebab tu masih menggatal dengan perempuan lain. Based on my own real life story, tsk tsk. Eh esok 5th of May, right? 6 bulan sudah takde pakwe =)

And sungguh comel buat-buat lupa birthday mummy and ultimate best friend sendiri, hihi. Their birthdate is on the same date, 1st of May, Hari Buruh and my parents' 17th anniversary, yeay! Let's sing the Happy Birthday song to them :D

Ada satu je perkara yang terlintas dalam kepala otak bila tengok gambar mummy ni. Teringat apa Dafi cakap dalam TVC Silkygirl ,hihi :D

Nur Nabihah, budak gonjeng langsung tak datang visit masa I sakit tapi tetap sayanggg!

Antara 2 makhluk kesayangan I share the same birthdate, comel kan? Sayang diorang sangat-sangat, tiap-tiap hari. And yes, kalau bijak pandai, meh lah teka berapa umur mummy I. Nak klu? Tengok gambar atas tu. Tak payah teka umur Bieha sebab dia baru 51 eh 15 :P

Dan semestinya takde hadiah birthday buat mereka sebab dompet lupa ada berapa duit yang tinggal. Diri sendiri pun tak topup dah lebih sebulan, ni semua salah dompet buat-buat lupa, konon comel lah tu, bwekk =P

0 comments