Saya suka 03042010.

5.4.10

Macam biasa, every Saturday, mesti ada physio. Pergi dengan Amal and Sera. Mula-mula, Myra sepatutnya join sebab kitorang nak celebrate birthday dia. Tapi, terpaksa cancel sebab dia ada badminton match. Heh, menang tak pun :P Masa tengah buat therapy tu, Sera and Amal mintak excuse jap. Diorang kata nak pergi bank, pukul 11 datang balik.

Siol punya manusia, sampai dah habis therapy dalam pukul 12 something, tak sampai jugak korang en. Dah berduaan aku dengan Abang Adzrul kat situ HAHA XD Lepas tu boleh pulak, Amal sorang yang naik rehab jemput I. Masa tu dah lain macam dah Sera tak naik sekali. Biasanya tak berani dia sorang dalam kereta.

Turun jalan pergi kereta, muka ketat jek. Ye a, baru lepas nangis kan. Sumpah, therapy hari tu sakit gila gaban. Menangis menjerit dah macam orang histeria. I buka pintu belakang, toleh kanan tengok ada budak Convent jalan kaki balik sekolah, toleh balik kereta, ada Myra depan mata! Menjerit lagi sambil berpelukan! Apa ni birthday girl buat surprise untuk I padahal I yang nak buat surprise untuk dia :D

Lepas tu, kitorang pergi early lunch gitu kat McD. I lah belanja sebab kalah bet hari ni Abang Adzrul pergi kerja ke tak. Kenapa Abang Adzrul? HAHA tu yang kita tak tau tu :P Lepas makan, kitorang pergi Pantai Minyak Beku! Woohoo!



Minyak Beku takde lah indah bebenau tapi rasa tenang jugak lah :) Tercapai impian Form 1 kitorang nak hangout bertiga tepi pantai.




HAHA semua rawr tak menjadi. Ni semua salah Amal, the cameraman -___-




Lepas pergi Pantai, kitorang pergi Terminal pulak. Niat sekadar nak basuh kaki tapi lepas tu kitorang camwhore-ing lagi!


HAHA semua macam kena parkinson nampak mainan ni terus berlari-lari ke arahnya (awat skema jek ayat ni?) Tapi bila snap, semua buat muka penat apedehal?


I peluk pikachu I kuat-kuat sebab diorang terus serbu nak pikachu I. Eh ke diorang nak I?


Then, kitorang pergi BP Mall, usha Pikom PC Fair. Tak beli apa pun. Gila ramai orang kat sana. Terserempak dengan Kak Shikin. Kak Shikin mana? Kak Shikin physio, terima kasih :) HAHA then jumpa Abang Adzrul pulak. Boleh pulak main cak baa dengan I. Ingat orang tak nampak dia lah tu, wekk :P

Sesungguhnya cewahh, I love 03042010. Rasa macam birthday sendiri pulak :P Kalau boleh I nak rasa pengalaman ni lagi dengan Nur Nabihah Ab. Hamid pulak. RINDUUU BIEHA! Dah lah sampai orang nak naik sekolah Khamis ni, dia langsung tak jenguk sekali pun. Jahat lah Bieha ni tauuu! Tapi jahat macam mana pun kau, aku sayang kauuu!

And SAM, thanks for everything. Such a wonderful Saturday :)

p/s:Bad Romance tak best eh? Apasal kurang comment? ;"(

0 comments