Great Feeling :)

9.4.10

Woh, sumpah first day sekolah lepas dah sebulan lebih cuti rasa heaven gilaaa! Everyone acts nice towards me. HAHA bukannya I maksudkan sebelum ni semua orang jahat, bukan. Cuma rasa lain. Rasa rindu yang membuak-buak tu dah tercurah dah. Undescribable, yeah!

First person tegur, Azhar :) First person salam, tak ingat sebab masa tu gelap, kelas dah tutup lampu. HAHA datang lambat, konon surprise XD First person peluk, Timah gedok yang langsung tak datang visit. Siap menjerit dia lagi tau! And letak je beg, AIN DATANG! Salam and then I cakap, "Selama kita jadi kawan, sekali pun kau tak pernah peluk aku". HAHA apa salah manja sikit, kan? Then, dia terus peluk I. The very first time, percaya tak? Harap jek ultimate bestie, kan? T___T
Then, kemas beg kejap sebab nak pergi assembly. Pusing je, Bieha ada depan mata! Terus peluk cium dia apa semua, and frankly speaking, I nangis! Nangis-nangis sambil marah-marah Bieha dalam pelukan dia, comell tak? -_- Ramai lagi yang peluk cium lepas tu. Sera and... eh ramai lah HAHA bajet macam ramai tapi sebut nama Sera sorang jek =.="

Tiera, rakan sehati seiringan ke assembly, setia menanti I siap Drama Sebabak peluk cium semua orang. Macam mana tak sayang ni? :) Dekat assembly pun masih ada lagi yang peluk cium I. Kalau everyday, kan best. Rasa macam dihargai gitu, cewahh! Tapi tapi, orang tu tak datang. Eh apasal tetiba cerita pasal dia? Abaikan -_-


Paling best, Cikgu Ruzina mengalu-alukan kedatangan I and dia bagi I angkut anak dara dia, Adhwa ikut I pergi BP Mall Sabtu ni! Sayang Cikgu! Cikgu Melati pulak cakap tak payah buat latihan dia masa I cuti dulu. Tapi I nak buat jugak sebab dah terselang 10 muka surat akibat mengikut cakap Dada' yang terlupa nak bagi buku latihan I sampai dah naik sekolah dah pun. Bwekk Dada' =P


Classmates yang lain cakap I makin putih wee suka suka! Banggaaa I kejap :D Yang tak best, ada cerita pelik timbul. I masuk hospital private, office Abah sponsor lah, Abah upah orang jadi driver hantar I pergi hospital lah, entah macam-macam lagi lah. Amboi korang, laser jugak eh. Gosip tetap melekat dengan korang tau, nyahhh! Mak tak sukaaa, okayyy!


Apa pun, I sayang classmates I tauuu! Sayang semua, takde berbelah bahagi. Sayang sayang sayang, kau sudah berpunya... Hihi, ternyanyi pulak. Nak lagu, lagu emo 2 abad lepas :| Love and miss you all so strong! Mmuahh!
p/s:Azhar cakap I hebat sebab dapat tempat terakhir test yang I tak amek sebab masuk hospital tu. HAHA Azhar jeles, bwekk :P

4 comments

  1. dear Zaty,
    org baru managed to read ur prev post. sgt terkejut bila dpt tahu yg Zaty masuk ward :( but glad to know that u are recovered. take care always!

    p/s: video Lady Gaga tu sgt comel :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. shawl cm 2 cantek . kt mane nk beli eh ?

    sowie klw tnye soklan bodo cm ni .

    ReplyDelete
  4. ala, kat kedai tudung biasa byk jual. tapi kena pandai pilih. yg i pakai tu i beli kat kelantan. shawl tu jenis kain licin.

    ReplyDelete