Favourite(s) #3

7.4.10


Harusnya aku tak suka mamat ni? Never ever ever okay :)


Sukaaa!


She saved the whole night.

Sesungguhnya, hati ni kuat cakap Alif akan terkeluar sebab lately votes dia menurun jek. Memang dah confirm lah. Sampaikan masa dia perform tak sanggup nak tengok. Tapi alhamdulillah, dia okay jek. I pulak yang melebih. Maulana pun best! And Anum memang selamatkan malam tu.

Anum bawa lagu fav I, Kau Atau Aku by Elyana. Yeah, she rock-ed that song, of course! Selama ni memang tak minat Anum langsung sebab dia macam gedik-gedik gitu tau. Masa dia terkeluar, rasa macam tak percaya jek. Tergamam sekejap. Tapi lepas tu terus tepuk tangan lari keliling hall XD

HAHA tipu lah I lari, kan. Tapi rasa memang gila gaban best a Anum keluar. Adek I, dah macam nak nangis Anum keluar. I pun terdiam balik sambil terfikir, awat aku kejam sangat, kang Alif out macam mana? Anum memang best lah, overall. Jangan marah eh, Anum fans! Sorryyy!

And this post is dedicated to my little sister, Ani and Kak Finaz yang sedang berkabung atas penyingkiran Anum.

p/s:Oh, please!

4 comments

  1. berkabung?
    wahahahha ;D
    blasah krg zaty nih.
    aish2. hahah.
    takpe2, akak pun dah tersukee maulana.
    ekeke ;p

    even dia tak sambut anum masa nyanyi menuju puncak tu =.='

    ReplyDelete
  2. haha maulana aura kuat.
    ha'ah en. sampai hati die.

    ReplyDelete
  3. maulana jahat.
    hahahaha ;D
    tp dia kata xsengaja.
    dimaafkan. ekeke.

    eyt, btol ke nad ngan iwan?
    geli jek. kahkahkah ;D

    daus ttp dihati <3

    ReplyDelete
  4. hehe tentunya dimaafkan :D
    hah nad dgn iwan?
    very not the sesuai kot?

    haha tak habes dgn daus die tu tauuu.

    ReplyDelete