Can I have you?

2.4.10



Friendship is the only ship that will never sink.-Zaty

Recorded: Tuesday, 30th March, 5.29 pm.
Costumes: Black shawl and green tee. Green tee ye. BUKAN GREEN TEA T___T
Status: Terhebat bhai aku post video ni sambil menahan kesakitan. Dan untuk kau, I don't wanna be friends.

Dari Putus, tukar Nobody tetibe boleh melalut nak guna lagu Bad Romance. Dalam banyak-banyak vid, this one is the worst ever. Expression entah hape-hape. Sungguh menahan kesakitan lepas azab physio pagi tadi. Aku kalau dah masuk awal bulan, macam ni punya harammm lah perangai. Adoi, takpe lah. Enjoy sudah :)

00:01 Ucapan ringkas yang sungguh banyak perkataan 'and' :P
00:17 Amek feel, weh!
00:29 HAHA terlambat masuk, bolayan sudaaa!
00:45 Hasrat sebenar nak tersenyum gembira, sekali jadi macam berlagak lah pulak.
01:18 Naik je tangan, terus hilang silau :P
01:24 Apa motif pegang bibir sendiri?
01:28 HAHA tiru Lady Gaga :P
01:34 Seriously, I hate that senget smile! Grr! >.<
02:09 Sumpah, tak tau kenapa tangan tetibe naik.
02:15 WOO! I LIKE THAT THING! RAWR!
02:29 Senyuman rosak lagi =.='
02:30 Masih pelik apa kena mengena love dengan gaya tangan tersebut.
02:40 Nampak psycho tak? Nampak psycho tak? Heh T___T
02:51 Gaya sebenar adalah lebih seksi. Kau gilaaa aku nak seksi pakai tudung?!
02:56 Nampak bengis tak? Nampak bengis tak? Heh T____T
03:00 Tersasul di situ. Harap korang tak perasan :)
03:03 Terkejut kan? Kan? Kan? *Kau cakap tak, ni last vid. Ugut ni, peduli hape aku.
03:07 Hai! Ini adalah saya dalam keadaan mengangguk.
03:09 Ini pula saya versi menggeleng pula, rakan-rakan -____-
03:31 Macam minah gian dah lama tak dapat bekalan =.=
03:39 Tangan ni suka tau tetibe naik tak tentu pasal.
03:43-03:59 Lidah terbelit :P
04:08 Bahasa apa ek? I main hafal lirik jek, tak tau pun ni bahasa apa, hee :D Sebab tu banyak tersasul.
04:15 First real expression.
04:23 Second.
04:31 Air mata tahan jek, don't wanna ruin this awesome feeling.
04:37 Third.
04:50 Terlambat masuk lagi.
05:03 Synchronised tak? Synchronised tak? Heh T___T
05:05 Cewahh, I senyum ikhlas, beb :)
05:11 Kembali ke posisi awal.
05:20 Wah wah, tangan turun sendiri lagi.
05:23 WHAT'S WITH THAT?!

Adoi, penat penat penat. I wanna show even more act in this vid. Tapi mengenangkan I pakai tudung, kang dalam kenangan pulak aku record vid tak senonoh seksi segala bagai. Sorry tau pada yang bagi suggestion, tapi I tak memenuhi citarasa masam manis tawar pahit korang. Vid ni harap Kak Seha suka :) And youuu, thanks for watching! *Kisses.

Ada rakan-rakan sekelas yang menonton vid ni? Hai, Efisien! Lihat, emosi aku dah stabil. Kaki je belum. I'll be joining you guys this 8th of April. Rindu korang gila babeng. Baiklah, mari kita sambung sakit. Adoiii!


Thank you, Ilyaaaaa! Sayang youuu!

Minah ni baru balik dari London. I punya bengap bukan nak mintak souvenir ke apa, tapi mintak satu pic dia kat either London or Paris. Takpe, halal -___- Dan ni kat London. Takpe lah. At least dia ingat I. Sayang youuu!

p/s:Ternoda kesucian Jumaat dengan vid sebegitu rupa di atas. Ohh this is a scheduled entry. Siap taip masuk dalam draft hari Selasa :)

5 comments

  1. moi,
    best arr video ni..
    kite suka tengok.. :)

    ReplyDelete
  2. Masa mula-mula. Meremang segala bulu. :)

    ReplyDelete
  3. bahu ter-angkat-angkat.
    HAHA ;))
    btw,suke video nie.

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHAHAHAHA sakit perut gelak doe.
    Vid ni funny gilaaa haha muka selambe, chill comel semue ade! HAHA

    ReplyDelete