OMG membawa maksud Omaigod. Faham?

17.1.10

Apa I sorang jek ke yang masih belum post apa-apa entry? OMG! Sekarang kau faham apa maksud title tu? Maka pukul 4 pagi kot ni, I menggigihkan diri onl sembunyi-sembunyi and tulis benda alah merapu ni. Saja nak ucap thanks a lot pada semua yang dah encourage untuk tetap blogging. Sis Ain, Sis Ween, Ilyaa, Ah Fatt and Sis Myza, ni entry untuk korang ;)

PMR dah nak dekat, terus rasa tersentuh bila dah nak tinggalkan Efisien. Next week dah tukar cikgu kelas. Kau rasa boleh ke kita survive dengan cikgu lain? Teacher Bee Bee, nanti kitorang rindu lahhhhh! Kalau dah manja sangat, ni lah jadinya. Tapi kenapa dah Form 3 baru nak tukar class teacher? Kalau macam ni, jadi ke plan nak visit Singapore tahun ni? Alaaaaa!

Kenapa cepat sangat dah post entry? Tak sempat pun nak rindu eh? Kebetulan I dah ada masa free ni. Kalau tak, sampai habis PMR baru ada entry baru. Minggu kedua sekolah dah rasa macam 2 bulan sekolah. Habis tu kalau dah 2 bulan sekolah, rasanya nanti macam mana? Semalam, siap dah habiskan senarai budak-budak kelas darjah 6 dulu. Nak buat reunion kot. Dah rinduuuuu!

Wishlist:Nak gitar, kardigan baru, jeans baru, t-shirt baru, tudung baru, shawl baru and pakwe baruuu! Lately, rasa meluap-luap jek dada bila nampak couple dating, nampak kawan kena ngorat, nampak kawan texting dengan pakwe, nampak Aril and Mila holding hands, nampak orang lain update blog pun jealous. Request blog baru pun boleh jugak tak? Jangannn! Eh, blog ni pandai menjerit macam tuannya jugak ke? *Garu kepala sambil usap dagu.

Soon, very soon, I will come out with another home-made video. Tak komen, siap korang. I gigit sampai tembus. Apa yang tembus tu? Ha, tu yang kita tak tau tu XD

p/s:Kalau esok I mati, korang masih nak visit blog ni lagi ke?

11 comments

  1. ayat terakhir tu wasiat ke?
    :)

    gurau. :)

    zaty buat came back !
    :)

    ReplyDelete
  2. sis ain; yeah!
    here comes the new zaty!
    oh yeaah bebehhh!

    ReplyDelete
  3. sis myza; oii oii!
    suke lah tu kan! ;D

    ReplyDelete
  4. yeah yeah !
    the new zaty !
    iloveeeeee <3

    ReplyDelete
  5. after online very tired
    drink fruit juice relax your mind
    share it earn more
    http://www.e2station.co.nr
    new kitty cat mobile wall paper free download
    http://e2buy.18k.tw


    part time female promoter/marketing executive wanted
    email your resume : e2station@yahoo.com
    new kitty cat mobile wall paper free download http://www.e2station.co.nr

    ReplyDelete
  6. Heh, ill still visit ur blogggggg (:

    ReplyDelete
  7. sis myza; yeah, i love it too!
    ni zaty yang stronger.
    janjiii!

    ReplyDelete
  8. ilyaa; yea lah tu.
    visit betol ke?

    ReplyDelete