I miss you, abang ;'(

25.1.10



Dan perkara yang bernama cinta () bukan untuk dipermainkan. -Zaty

Recorded: Monday, 25th January, 2.04 pm.
Costumes: School uniform yaww!
Status: Kantoi kau, Bieha! :P

Kau memang sengal lah, Bie! Separuh mati aku ingat love letter tu Encik Awak yang bagi tau! Takpe, takpe. Ada ubi ada batas, aku tak suka makan ubi cicah sambal pedas. Eh apakah? Tunggu jek nanti. Ada lah pembalasan buat kau di kemudian hari. Akhir kata buat si Bieha gonjeng, 'I love you too, Sayang!' Wekk! :P

00:01 I said 'Dedicated to all playboys and playgirls out there.'
00:05 Ala ala Miley Cyrus ke Zee Avi? Crisis identity :P
00:12, 00:45 and 00:53 Tribute buat Nokia 7210 Supernova yang semakin nazak.
00:30 Apa kena mengena Damansara dengan gaya tersebut? :8
00:35 Whaha! Berdekah aku tengok gaya gonjeng aku sendiri.
00:43 Spontaneous on the time.
00:50 Buruk sungguh muka budak cakap 'Sorry, Sayang' ni kan. Memang tak reti memujuk pakwe sendiri di luar vid :P Tu yang kena tinggal ;'(
00:57 Tiru gaya Myra. Pun spontaneous jugak ;)
01:02 Oleh kerana ni kali yang ke-108 shoot, part 'Sudahlah, Sayang' dah tak agresif dah.
01:20 Macam suruh undi pulak. Ye, sila undi video ini dengan menaip 'ZATY COMEL GILA' ke 33333 sila belanja aku burger. Terima kasih :)
01:36, 01:39 and 01:42 I love my smile! Do you?
01:47 Kantoi tak berapa nak jadi :P
01:49 I said 'Kalau terasa nak pasang 2, 3 atau 5, baik jangan bercinta dengan manusia. Manusia ni ada hati dan perasaan, dan perkara yang bernama cinta () bukan untuk dipermainkan.'

Vid ni takde kena mengena dengan mana-mana manusia berjantina lelaki yang telah curang dengan aku tapi ditujukan khas buat si Bieha yang dah tipu aku hidup-hidup. Siot ah, kau! Ye, ye. Tau, tau. Memang lah dah janji nak publish semalam kan. Tapi hujung minggu telah dipenuhi dengan menyambut kepulangan Abah dari Sabah, membeli ayam dan sayur di pasar, masak breakfast di pagi hari dan makan ayam panggang. Semua perkara di atas adalah first time, harap maklum.

Kenapa semakin hitam? Salahkan Pakcik Pengetua sekolah aku yang terang-terang terpampang lencananya di atas tudung aku yang kini semakin popular dengan panggilan Cikgu Neo. Merentas desa telah menguji ketahanan kulit aku yang sememangnya sudah gelap. Haishh, tu yang dah tak upload pics kat any social networks lagi dah. *Sigh.

I miss you, abang (?) Ha'ah, rinduuu abang sangat-sangat! Abang Zimmi, contact lah dengan adek balik! Adek nak abang doakan kejayaan adek dalam PMR nanti. Tsk tsk ;'(

p/s:Korang boleh request nak I bawak lagu apa pulak lepas ni. You're mostly welcomed! ;)

33 comments

  1. zaty! u r so cute n sexy dlm video tu ok, like seriously. omg comel nya u ni syg. sgt sporting :)

    p/s: can I make a special request?

    ReplyDelete
  2. HAHA poyo betol budak sorang nih.
    now i can smiled againn, sincerely ;)
    lepas nih bwk lagu selagi ada rindu pulak aa. HAHA

    ReplyDelete
  3. "ada ubiii ada batass ,,
    ada ary boley u balasss !"

    BESTT,,BESTT !!!
    chaiyokk la !!
    saut cabaran uu .
    HAHA.
    aq suker biler tgk ko suker .
    pas nih tamo sedey2 agi .
    i alwayz BERSAMAMUUU ..
    ehh ,ini vid plg terbaikk wokk !
    cayer ta ,campai skrg aq msh tersenyumm .
    HAHA.HOHO.

    akhir kater ;
    "OK ..GUA SUDA KANTOII BEB !!"
    HAHAHAHA:P

    ReplyDelete
  4. "ada ubiii ada batass ,,
    ada ary boley u balasss !"

    BESTT,,BESTT !!!
    chaiyokk la !!
    saut cabaran uu .
    HAHA.
    aq suker biler tgk ko suker .
    pas nih tamo sedey2 agi .
    i alwayz BERSAMAMUUU ..
    ehh ,ini vid plg terbaikk wokk !
    cayer ta ,campai skrg aq msh tersenyumm .
    HAHA.HOHO.

    akhir kater ;
    "OK ..GUA SUDA KANTOII BEB !!"
    HAHAHAHA:P

    ReplyDelete
  5. sis ween; haha, really?
    i thought this vid tak menarik langsung.
    yes, you can ;)

    ReplyDelete
  6. sis myza; haha, tau takpe -.-
    selagi ada rindu?
    alamak, kite mana bole sedih lagi dah.
    suggest la lagu happy :)

    ReplyDelete
  7. bie; yeah?
    aku tau kau suke, hee ;DD
    aku happy, kau pun happy jugak kan.
    syg kau!
    HAHA BIEHA KANTOI!

    ReplyDelete
  8. amek lgu deeper concersation buley x ?
    your voice is da bomb , fntastic !


    ikhlas drpd : fariha.

    ReplyDelete
  9. fariha; tu bukan suara i!
    i miming jek, hee ;DD
    deeper conversation? i love that song!
    insya-Allah :)

    ReplyDelete
  10. walawehh, seyes duhh
    mcm u nyanyi betul2 lol.
    suka2. lagu lain pleaseeee.
    haaahaaa :D

    ReplyDelete
  11. sis myza; eh tu lagu eh?
    siyes tak tau =.='

    ReplyDelete
  12. farah; ye ke?
    tu maksudnye lakonan menjadi.
    lagu lain?
    bagi ah suggestion :)

    ReplyDelete
  13. haah lagu laa. penyanyi dy lily allen.

    ReplyDelete
  14. i mean sore yg last 2..

    ReplyDelete
  15. sis myza; ouh.
    okay. nnt kite try dgr dulu ;)

    ReplyDelete
  16. anon; huhu, ye ke?
    nnt i try nyanyi sendiri pulak lah :)

    ReplyDelete
  17. gohd! why you so comel adik?
    hahahaha cool! :)

    ReplyDelete
  18. haha, you're way so comel and cool than me.

    ReplyDelete
  19. bwk lagu jepun boleh yunk?
    ahaha :D
    yup, suara betol zaty so cute.
    :)
    but a little bit poyo ok this video.
    serious. akak ketawa dlm hati time tgk video ni.
    ya, of course laa. time tu akak tgk pukul 1 pagi kott.
    takut cousins terjaga dari tidur.
    hehe :D
    cheers dear :)

    ReplyDelete
  20. jepun? hait!
    ahaha, ye ke?
    hekk, vid ni mmg vid paling poyo pernah kite record.
    HAHA, lain kali ajak ah cousins tengok sekali.
    cheers too, kak! :)

    ReplyDelete
  21. You got a bit 'makan puji' in tis video. I can see ur talent in thr. What a good super Lip Snyc. Send ur record to studio record n u will be a good singer in the future. N lemme buy ur 1st album k. LoL

    There Is nO sUch s2upid QueStiOn
    buT tHere iS suCh s2upiD aNsWer. (-.+)v

    ReplyDelete
  22. Haha, nope.
    i did this just for fun.
    my ambition is not a singer but a psychiatrist.
    nak rawat org gila kena lah jadi gila dulu.

    ReplyDelete
  23. suke part akhir tuh
    HAHAHA
    mcm sweet je
    err lagu CUN SAJA ?
    :DD

    ReplyDelete
  24. HAHA kenapa mcm jek?
    cun saja?
    hmm, menarik jugak.
    tgk lah nnt ;)

    ReplyDelete
  25. woww!! tahniah.. best lagu tu..

    ReplyDelete
  26. ahh takde TGK2 !
    kene jugak !
    HAHAHA sdg memakse neh !

    ReplyDelete
  27. wunny; HAHA gitu pulak.
    tapi serious confused tak tau nak pilih lagu mana ni.

    ReplyDelete
  28. adek, nyanyila sendiri.. xyah miming...
    suara adek sedap..
    kalau debate lagi sedap..
    suara adek lantang... i love..

    ReplyDelete
  29. ya tuhan. kak meeya, suara kite tak sedap lah.
    sumbang mambang!

    ReplyDelete